Njihuni me stafin tonë

Specialistët Tanë

Klinikët tanë janë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe profesionistë shumë të kualifikuar.

Ent Clinic - Julian Dervishaj
Dr. Julian Dervishaj
Drejtor Administrativ ENT Clinic

Dr. Julian Dervishaj është drejtor i administratës në ENT Clinic.

Ent Clinic - Bledi Nini
Dr. Bledi Nini
Drejtor Teknik tek ENT Clinic

Dr. Bledi Nini është drejtor teknik në ENTC Clinic.

Ent Clinic Doctor 4
Roberta Ruzaj
Infermiere Instrumentare

Eksperiencë 8 vjeçare në ndërhyrjet ORL

Dr. Mirela Hoxha
Dr. Mirela Hoxha
Mjeke Anesteziste Reanimatore

Eksperiencë 20 vjeçare në ndërhyrjet ORL dhe okulistikë

Dr. Arbër Gjermeni
Dr. Arbër Gjermeni
Mjek Anestezist Reanimator

Eksperiencë 20 vjeçare në ndërhyrjet ORL dhe okulistikë

Nertila Haxha
Nertila Haxha
Infermiere Instrumentare

Eksperiencë 10 vjeçare në ndërhyrjet ORL

Ent Clinic - Doctor 1
Eno Troci
Infermier Instrumentar

Eksperiencë 8 vjeçare në ndërhyrjet ORL

ENT Clinic Specialistet
Miranda Tërpollari
Miranda Tërpollari
Infermiere Instrumentare

Eksperiencë 8 vjeçare në ndërhyrjet ORL

ENT Clinic

Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit.Gjithashtu doktoret tane ofrojne kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjise, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.