Qëndroni në kontakt me ne

Ofertat e fundit

Ofertat mujore!

Otoplastika gjithçka përfshirë 1900 euro

Tarifat tona përfshijnë trajtimin me të gjitha ilaçet dhe mjekimet e nevojshme për periudhën e rekuperimit dhe shërbimin e transferimit, nga aeroporti dhe viceversa, transportim në Klinikën ENT dhe shërbim akomodimi në një hotel luksoz me 4 yje.

-Aeroport
Një taksi do të presë për ju në aeroport dhe do t’ju shoqërojë në hotel.

-Akomodimi
Akomodim në hotel me 4 yje për 3-4 ditë.

-Konsultat
Në varësi te ardhjes tuaj në Tiranë, planifikohet edhe orari për studimin e rastit tuaj konkret.

-Ekzaminimet
Përfshin të gjitha ekzaminimet para, ndermjet dhe pas ndërhyrjes.

-Ndërhyrja
Çdo ndërhyrje zgjat në përgjithsi nga 40 minuta në një orë në varësi të secilit rast.

-Asistent personal
Një asistent personal do t’ju shoqërojë përgjatë të gjithë qëndrimit tuaj dhe do t’ju shoqërojë në aeroport 2 orë para nisjes tuaj.

Rinoplastika gjithçka përfshirë 2900 euro

Tarifat tona përfshijnë trajtimin me të gjitha ilaçet dhe mjekimet e nevojshme për periudhën e rekuperimit dhe shërbimin e transferimit, nga aeroporti dhe viceversa, transportim në Klinikën ENT dhe shërbim akomodimi në një hotel luksoz me 4 yje.

-Aeroport
Një taksi do të presë për ju në aeroport dhe do t’ju shoqërojë në hotel.

-Akomodimi
Akomodim në hotel me 4 yje për 3-4 ditë.

-Konsultat
Në varësi te ardhjes tuaj në Tiranë, planifikohet edhe orari për studimin e rastit tuaj konkret.

-Ekzaminimet
Përfshin të gjitha ekzaminimet para, ndermjet dhe pas ndërhyrjes.

-Ndërhyrja
Çdo ndërhyrje zgjat në përgjithsi nga 40 minuta në një orë në varësi të secilit rast.

-Asistent personal
Një asistent personal do t’ju shoqërojë përgjatë të gjithë qëndrimit tuaj dhe do t’ju shoqërojë në aeroport 2 orë para nisjes tuaj.

Blefaroplastika gjithçka përfshirë 3200 euro

Tarifat tona përfshijnë trajtimin me të gjitha ilaçet dhe mjekimet e nevojshme për periudhën e rekuperimit dhe shërbimin e transferimit, nga aeroporti dhe viceversa, transportim në Klinikën ENT dhe shërbim akomodimi në një hotel luksoz me 4 yje.

-Aeroport
Një taksi do të presë për ju në aeroport dhe do t’ju shoqërojë në hotel.

-Akomodimi
Akomodim në hotel me 4 yje për 3-4 ditë.

-Konsultat
Në varësi te ardhjes tuaj në Tiranë, planifikohet edhe orari për studimin e rastit tuaj konkret.

-Ekzaminimet
Përfshin të gjitha ekzaminimet para, ndermjet dhe pas ndërhyrjes.

-Ndërhyrja
Çdo ndërhyrje zgjat në përgjithsi nga 40 minuta në një orë në varësi të secilit rast.

-Asistent personal
Një asistent personal do t’ju shoqërojë përgjatë të gjithë qëndrimit tuaj dhe do t’ju shoqërojë në aeroport 2 orë para nisjes tuaj.

ENT Clinic

Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit.Gjithashtu doktoret tane ofrojne kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjise, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.