Ofertat e fundit!
Zbuloni ofertat tona të bukurisë
Gjithçka të përfshirë nga ENT Clinic.
Ofertat e fundit!
Zbuloni ofertat tona të bukurisë
Gjithçka të përfshirë nga ENT Clinic.

Veshi

Fusha unike specialistit të veshit; hundës dhe fytit është trajtimi i çrregullimeve të veshit. Kjo përfshin trajtimin mjekësor dhe kirurgjik për çrregullime të dëgjimit, infeksionet e veshit, çrregullime të balancës, çrregullime nervore fytyrës apo çrregullime nervore të kafkës, si dhe menaxhimin e çrregullimeve të lindura dhe çrregullimeve kanceroze të veshit të jashtëm dhe të brendshëm

Hunda

Kujdesi i zgavrës së hundës dhe sinuseve është një nga aftësitë kryesore të specialistit ENT. Menaxhimi i çrregullimeve në zgavrën e hundës, sinuseve paranazale, alergjisë, sensin e nuhatjes, dhe frymëmarrje me hundë, si dhe pamjen e jashtme të hundës janë pjesë e fushës së ekspertizës të ORL.

Fyti

Gjithashtu specifike për specialitetin e ORL është ekspertiza në menaxhimin e sëmundjeve të laringut (kutia e zërit) dhe traktin e sipërm aerodigestive ose ezofagun duke përfshirë çrregullimet e zërit të frymëmarrjes (frymëmarrje), dhe gëlltitjes.

Specialisti ORL

Specialist i veshit, hundës dhe fytit është një mjek i trajnuar në trajtimin mjekësor dhe kirurgjik të veshëve, fytit, hundës dhe strukturave të lidhura të kokës dhe qafës. Ata kanë ekspertizë të veçantë në menaxhimin e sëmundjeve të veshit, hundës dhe sinuseve të pasazhit të hundës, laringut (kuti e zërit), zgavrën me gojë dhe faringun e sipërm (gojës dhe fytit), si dhe strukturat e qafës dhe fytyrës. ORL është specialiteti më i vjetër mjekësor në Shtetet e Bashkuara.

25 Vite Eksperiencë Mjekësore

Mirësevini në Kliniken tonë

Mjekët tanë janë profesionistë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe shumë të aftë. Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit. Gjithashtu doktorët tanë ofrojnë kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjisë, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.

ENT Clinic 360 grade

Misioni & Vizioni

ENT Clinic shqyrton dhe trajton fëmijët dhe të rriturit. Mjekët tanë janë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe profesionistë shumë të kualifikuar.

Shtatë fushat e ekspertizës

Përse të na zgjidhni

Trajtimi mjekësor dhe kirurgjik i sëmundjeve të veshit, duke përfshirë çrregullimet traumatike dhe kanceroze të veshit të jashtëm, të mesëm, dhe të brendshëm, si dhe rrugët nervore të cilat ndikojnë dëgjimin dhe të balancën.

Trajtimi mjekësor dhe kirurgjik i sëmundjeve të veshit, hundës dhe fytit te fëmijët.

Trajtimi mjekësor dhe kirurgjik i tumorëve kanceroze (dhe jo kanceroze) në kokë dhe qafë, duke përfshirë tiroide dhe kirurgjinë parathyroid.

Trajtimi i anomalive kozmetike, funksionale, dhe rindërtuese të fytyrës dhe qafës.

Trajtimi mjekësor dhe kirurgjikal i çrregullimeve të hundës dhe sinuseve.

Trajtimi mjekësor dhe kirurgjikal i çrregullimeve të fytit, duke përfshirë zërin.

Trajtimi mjekësor i alergjive që merren me thithje dhe ndikojnë në sistemin e sipërm respirator.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Officia ipsum, voluptatum. Pariatur expedita facere fugit, doloribus reiciendis repellendus quaerat? Nihil ad eos molestias numquam quas eveniet sit suscipit, nostrum vel ipsa voluptate nobis facere in quos.

Lajmet e Fundit

Çfarë mendojnë pacintët

Dëshmitë e Klientëve