Specialistët Tanë

Specialistët

Klinikët tanë janë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe profesionistë shumë të kualifikuar.

Entclinic staff - Dr Julian Dervishaj
Dr. Julian Dervishaj
Drejtor Administrativ dhe Kirurg Plastik ENT Clinic

Dr. Julian Dervishaj është drejtor i administratës dhe kirurg plastik në ENT Clinic.

Dr. Ervehe Dervishaj
Administratore
Dr. Migena Dervishaj
Drejtoreshe Operative, Specialiste e Estetikes se fytyres

CEO & CFO / ENT Aesthetics.

Roberta Ruzaj New Photo
Roberta Ruzaj
Infermiere Instrumentare

Eksperiencë 8 vjeçare në ndërhyrjet ORL

Dr. Mirela Hoxha
Dr. Mirela Hoxha
Mjeke Anesteziste Reanimatore

Eksperiencë 20 vjeçare në ndërhyrjet ORL dhe okulistikë

Dr. Arbër Gjermeni
Dr. Arbër Gjermeni
Mjek Anestezist Reanimator

Eksperiencë 20 vjeçare në ndërhyrjet ORL dhe okulistikë

Nertila Haxha
Nertila Haxha
Infermiere Instrumentare

Eksperiencë 10 vjeçare në ndërhyrjet ORL

Ent Clinic - Doctor 1
Eno Troci
Infermier Instrumentar

Eksperiencë 8 vjeçare në ndërhyrjet ORL

Entclinic staff - Meriana Kuka
Meriana Kuka
Mjeke e Përgjithshme

Faviola Bare
Ekonomiste
Miranda Tërpollari
Miranda Tërpollari
Infermiere Instrumentare

Eksperiencë 8 vjeçare në ndërhyrjet ORL

Klea Pula
Infermiere Instrumentare
Lionela Alimucaj
Infermiere Instrumentare
Xhensila Beti
Departamenti i Marketingut

ENT Clinic

Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit.Gjithashtu doktoret tane ofrojne kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjise, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.