Vendndodhja
  • Rruga e Dibrës, 1001, Tiranë
Informacion Kontakti
Orari i Klinikës
  • E Hënë-E Shtunë: 08:00 – 20:00
    E Djelë: Mbyllur

Na kontaktoni

Për pyetje të përgjithshme ju lutem dergoni mesazh dhe do të merrni një përgjigje shumë të shpejte.

Fushat me * janë të domosdoshme.

Qëndroni në kontakt