Entclinic staff - Dr Julian Dervishaj
Specialiteti ORL
Shkollimi Otorinolaringolog
në Universitetin e Mjekësisë Tiranë
Gjinia Mashkull

Dr. Julian Dervishaj

Drejtor Administrativ dhe Kirurg Plastik në ENT Clinic

Dr. Julian Dervishaj është drejtor i administratës dhe kirurg plastik në ENT Clinic. Ai ka studiuar otorinolaringologji në Universitetin e Mjekësisë në Tiranë dhe ka 18 vite eksperiencë në ndërhyrjet estetike dhe funskionale ORL.

  • Otorinolaringologji, mjek i qafës dhe kokës në Qendrën Spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’ (QSUT)
  • Banues në Tiranë