Entclinic staff - Dr Bledi Nini
Specialiteti ORL
Shkollimi Otorinolaringorog
në Universitetin e Mjekësisë Tiranë
Gjinia Mashkull

Dr. Bledi Nini

Drejtor Teknik dhe Kirurg Plastik në ENT Clinic

Dr. Bledi Nini është Drejtor Tenknik dhe Kirurg Plastik në ENT Clinic. Ai ka studiuar për Otorinolaringologji në Universitetin e Mjekësisë Tiranë, dhe ka 20 vite eksperiencë në këtë fushë.

  • Otolaringolog, mjek i kokës dhe i qafes në Qendrën Spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’ (QSUT)
  • Banues në Tiranë, Albania